Къде живее и какво се случва с Миглена Каканашева - Мегз? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Каканашева е известна в България къде със скандалите, които се завъртаха около нея, къде с модната си линия. От близо година името й почти не се споменава в медийните среди. Не сте ли любопитни какво се случва с родната дизайнерка?

Дизайнерката Миглена Каканашева, покрай която се завъртяха много интриги и скандали, сега очевидно си живее живота в Дубай и не смята да се връща в България. Тя залива Инстаграм със снимки от екзотичната дестинация, на които изглежда повече от щастлива. Дори няма да я познаете - има нещо по-различно в нея от преди. 

Мегз позира с богата диадема с камъни и наистина напомня на знатна особа. На друга снимка път е в чуждестранни дрехи с типичен аксесоар на косата си за посетената от нея страна. Каканашева, която продължава да продава своите дрехи, събра множество одобрителни коментари от своите фенове.

През месец март тя се прибра до България, за да се яви по делото заведено срещу нея. Тя е подсъдима по дело с пострадала жена при катастрофа. На 8 април 2019 г. на кръстовището на ул. “П. Парчевич“ и ул.“Хр. Смирненски“ Мегз не спира на знак Стоп и удря с мерцедеса си хонда. Ранена е жена, която се е возила във втората кола на име Станка Ангелова, чийто десен крак бил счупен.


Срещу Мегз има и второ обвинение - по време на инцидента е шофирала без книжка, защото й е била отнета. Дизайнерката призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата по делото за катастрофа. Наказанието е 8 месеца условно с 3 години изпитателен срок.