Благой Димитров проговори: Това е най-голямата болка в живота ми (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Днес гост в "Търси се" беше Благой Георгиев, който разказа много истини за живота си и новата си любов.

"Първата ни среща беше неочаквана, във фитнес залата. Тренирах там от година, но никога не го бях виждала. Един ден той реши да дойде по-рано и тогава се случи. Още като го видях да влиза, много ми хареса като мъж."

Така започва връзката на Полина и Благой Георгиев - един искрен разговор и много емоционални и изненадващи срещи за него в студиото на "Търси се".

След втората им среща във фитнеса двамата започват да излизат. В началото Полина не мислела, че това ще е сериозна връзка. След като нещата се задълбочили, като на шега, избрали свободна дата за граждански брак.

Заживяват заедно още на първата седмица, но тя признава, че имат доста разминавания в характерите. Прекарват 2 месеца в Индонезия, за да избягат от медийния интерес към тях като нова двойка. Това е и времето им за романтика, да се опознаят по-добре, макар че имали и много критични моменти. Какви са те - вижте във видеото.

Това обаче не й попречило да вземе друго решение. Приготвят сватбата си за 2 месеца, само с най-близките.

С брака идват и много промени. Полина признава, че на Благой му тежи, че е родител от разстояние и изживява емоционално всяка раздяла с децата си, след като са прекарали по-дълго време заедно. До него била и в най-трудния му период - когато свиквал да е далеч от сина си Благой.


Откровен е, че с майката на сина си Златка Райкова са се разделили в нормални отношения.

Първият брак на Благой е с рускинята Есмер Омерова, от която също има син - 5-годишния Елай. С него обаче се вижда много рядко. Не може и да се чуват по телефона.

"Даже не искам да говоря за това" - признава футболистът в един силно емоционален момент.

С Полина също са говорили за деца.

Полина е искрена, когато споделя какъв е Благой като баща:

"Когато вземаме децата при нас, той много се грижи - разхожда ги, извежда ги, храни ги, всичко което прави една майка. И децата супер много го обичат!"

Благой не се притеснява да сподели какво харесва в нея.

"От самото начало знаех, че мога да разчитам на нея! Като характер е като мъжете - можеш да й вярваш, да ти помогне за всяко нещо. Не е както има кифли, които не могат много неща. Тя е научена на работа и да се справя" - искрен е Благой за Полина.