Антоанет Пепе и Иво Карамански заминаха на почивка без децата

icon
Sofialive.bg
Източник: Стоп кадър

На Рождество Христово влогърката Антоанет Пепе потвърди в интервю за Мон Дьо по NOVA, че е заедно с Иво Карамански. Така се сложи официално край на всякакви спекулации по темата, които започнаха още в средата на лятото на 2022 г.

Пепе и Карамански изповядаха душите си и заявиха категорично, че се обичат и никой не може да ги раздели. Третият път дано е за късмет на Пепе, която се раздели с татковците на децата си, бе пожеланието, което десетки потребители в нета отправиха към Антоанет.

Дни след интервюто се появи и първата семейна фотография на новата двойка, обградено от децата на Пепе. Фотото е по повод настъпването на Новата 2023 г. "Happy New Year, amazing people. 🍾☺️ Наздраве за онзи ‘живия’ живот, който ‘случваме’, а не чакаме пасивно да ни се случи. 😊 Нека през 2023 сме по-отворени към хората, които не са досущ като нас и вървят смело напред по своя собствен цветен път. ✨❤", написа Антоанет към снимката.

Известно е, че Антоанет е супер грижовна майка и не пропуска нищо, което е свързано с децата ѝ. Иво пък е в супер отношения с трите дечица, но новата двойка има нужда и от време за себе си. Антоанет постна на стори в Instagram нова снимка с Иво, от която става ясно, че двамата са намерили време да се разходят малко сами, без децата. Е, поне така изглежда от фотото, което е качила.

Ето и снимка от хотелската стая във Велинград: