Шакира и Пике са се разделили заради ...

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images/Guliver

Нова версия за раздялата между Шакира и Жерар Пике лансира испанското издание "EsDiario“, което цитира бивше гадже на една от сестрите на певицата. Неговото име е Роберто Гарсия. Той твърди, че в основата на разрива не е изневяра.

"Много близък до тях човек ми каза, че двамата са имали сериозен финансов проблем. Пике поискал от Шакира пари за своя инвестиция, но семейството й отрязало мераците му. Те никога не са имали общи пари, винаги са си разделяли разходите наполовина“, твърди Гарсия пред "EsDiario“.

Той е допълнил, че 45-годишната певица е силно привързана към родителите си и именно те имат последната дума за финансите на популярната си дъщеря. И преди имаше информации, за финансови проблеми между 35-годишния испански национал и Шакира, но те бяха свързани със световната финансова криза и пандемията от коронавирус.

В последните дни Шакира пък все по-сериозно мисли да се изнесе от Испания и да се премести в дома си в Маями с двамата си синове от Жерар Пике – Милан и Саша. Певицата е подала няколко жалби в полицията заради двама преследвачи. Те следят всяка нейна крачка из града и оставят любовни послания пред дома й, като дори разбили и входната врата към двора на къщата.