Седмичен хороскоп - 26 септември - 2 октомври. Зодията ви има изненада за вас!

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Дева

Най-голямата противоотрова за безпокойството за вас тази седмица е съпричастността и грижата. Може да се окажете фиксирани върху това, което не разбирате, или върху неща, които са извън вашия контрол. Най-добрият начин да се подготвите за бъдещето си е като се поучите от миналото си. Направете всичко възможно да останете на земята. От това място се справяйте с всичко, което възникне.

Везни

Не се страхувайте да вземете широк поглед, да мечтаете и да поемете повече контрол над живота си. Тази седмица е отлична да се утвърдите, защото новолунието във вашия знак на 25-ти е брилянтно за поемане на рискове и засаждане на семената на ново начинание. Рискувайте!

Скорпион

Време е да вдигнеш малко шум. Тази седмица не е времето да сте срамежливи или да отлагате нещата да се случват. Има енергия, която да ви подкрепя, докато тръгвате по нов път или привличате нова енергия. Не следвайте страховете си и не се фокусирайте върху загубите си, а вместо това търсете потенциала в тях. Както се казва, където отива вниманието ви, тече енергията ви, така че я насочете към това, което искате.

Стрелец


Има толкова много неща, които са несигурни и неопределени, а това означава, че има потенциал да създадете повече от това, което искате, отколкото в момента виждате в света. Не се нуждаете от съвършенство и не е нужно да „все още сте там“, всичко, от което се нуждаете, е визия и път. Бъдете готови да пуснете частите от себе си, които са заплетени в страх, за да можете да разгърнете потенциала си и да донесете магията си на масата.

Козирог

Ако не успеете да приемете къде се намирате и с какво работите, в крайна сметка ще губите енергия в съпротива. Да работиш с нещата такива, каквито са, не се съгласяваш с частите, които не харесваш. Приемането е осъзнаване, а осъзнаването е основополагащо за преминаване през вашите борби. Имай вяра в издръжливостта и силата си, дори ако трябва да се преструваш, докато успееш.

Водолей

Ако позволите на егото ви да доминира в мислите ви тази седмица, вероятно по някакъв несъзнателен начин ще бъдете водени от това, от което се страхувате. Без да поставяте себе си или амбициите си над тези на другите, изследвайте силните си страни, желанията си и волята си за проява. Вие сте на прага да постигнете огромен напредък, просто се уверете, че мотивите ви са чисти. Преследвайте радостта си и оставете останалото да се нареди от само себе си.

Риби

Може да се окажете фиксирани върху това, което не работи, което не сте постигнали, и други стресори, които ви карат да се чувствате блокирани. За всеки отделен стрес, с който се справяте, постарайте се да намерите едно до три практични неща, които можете да направите днес или тази седмица. Това няма да реши магически проблемите ви, но ще ви даде възможност да видите вашата напредъка, който постигате.

Овен

Време е да направите някои дълбоки промени и макар това да е малко вероятно да е особено удобно, е необходимо. Обърнете голямо внимание на нещата, които сте поели и дали все още ви служат или не. Когато амбицията и егото ви се слеят твърде много, е трудно да различите това, което наистина искате, спрямо това, което искате, за да докажете на себе си, че можете да го получите. Обмислете приоритетите си тази седмица.

Телец

Тази седмица вероятно ще се чувствате привлечени в много посоки – ключът е да дадете възможно най-много от енергията си на хората и нещата, на които държите най-много. Това може да изглежда объркващо, докато се стремите да разберете приоритетите си, но не го премисляйте. Изследвайте частите от живота си, които ви правят щастливи да сте тук, и се поинтересувайте защо е така. Ако ще рискуваш, рискувай с любовта.

Близнаци

Обърнете внимание, защото изглежда, че сте направили пробив. Може да е нещо голямо, но също толкова вероятно е нещо по-фино, което се е променило във вас. Отделете време, за да забележите напредъка си и да го отпразнувате. Всяка стъпка напред е основа за по-нататък.

Рак

Не е нужно да преценяваш къде си, как се чувстваш или как си стигнал дотук. Това е моментът да извършите дълбока и честна емоционална работа и да оставите преценките си зад гърба си. Вие се движите през някакъв сложен емоционален терен и вероятно ще бъде неудобно или дори малко страшно. Не позволявай на привързаността ти към каквито и да е илюзии за контрол да ти попречи да станеш по-цялостен.

Лъв

Отделете време да намалите темпото и да съберете енергията си тази седмица. Ако можете да се приземите и да отделите момент или два, за да се възстановите, ще бъдете в много по-добра позиция да се справите с всичко, през което преминавате. Въпреки че трябва да вземете важни решения, важно е да сте наясно с вашите критерии за вземане на тези решения.