Александра Богданска получи 1001 рози - ето от кого (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра Богданска и Даниел Петканов са бивши съпрузи, които добиха голяма популярност след участието си в Биг Брадър и се ожениха изненадващо именно в риалити предаването.

Дни след Свети Валентин - 17 февруари, двамата решиха да обявят публично, че се развеждат. Александра смени фамилията си в социалните мрежи с моминската си. По всичко личи, че връщане назад няма и двамата ще продължат по пътя си сами, а не един с друг. Раздялата обаче не означава, че двамата ще останат завинаги сами. На екскурзия в чужбина Александра Богданска получава няколко букета с общо 1001 рози. Очевидно моделката се радва на много мили жестове и ухажори не й липсват.

Жестът и снимките са от началото на месец май, когато тя бе на почивка в Гърция с приятелска компания. Сред тези 1001 рози имаше и една по-специална, която е била специално отделена. На нея, разбира се, имало прикрепена снимка на Народния театър. Но кой е този таен ухажор, така и не било написано, нямало и написана картичка с име и послание. Тези "улики" породиха у последователи съмнение, че или мъжът е актьор в Народния театър, или е някого, с когото се е запознала на тази локация. Последният вариант е цветята да са й предоставени с рекламна цел, тъй като тя работи основно като инфлуенсър в социалната мрежа Инстаграм.

В последното си видео в Youtube казанала си тя не пропусна да разкаже и покаже романтичната изненада. Във видеоклипа тя сподели, че никога не ѝ се е случвало нещо подобно и се чувства като във филм. Най-интересното е, че за нея също е тотална загадка кой е мъжът, направил тази голяма изненада. Дали снимката на Народния театър й говори нещо, сетила ли се е след това кой може да бъде, може би ще разберем скоро.