Дразги в естрадния свят: Ето какво се случи между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов

icon
Sofialive.bg
Източник: Панайот Панайотов

На 29 юни естрадният певец Панайот Панайотов публикува пост в своя Фейсбук, с който отменя съвместното си участие с Кичка Бодурова. Съобщението гласи следното:

"НЯМА ДА ПЕЯ на 11.7. в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове - извинявам се", категоричен е той.

Коментарите отдолу обаче гласят, че причината за отмяната на концерта не е "мижавият" интерес, а съвсем друга - че не са му платили пътните разходи. 

Дни по-рано Кичка пък контрира, че вече почти няма свободни места за него, а днес издаде, че решила да го премахне от програмата, понеже искал да му плати и бензина до морския град.

Преди минути Панайотов "разсекрети" част от кореспонденцията му с Бодурова. "Здравей, Панайот, за съжаление организаторът се отказва да плати втори пътни от София и ангажиментът ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято! - Това съобщение на VIBER получих на 28-ми от К.Б. Ето я истинската причина за моето или не моето решение. Чакам сурова присъда.", оправда се музикантът.

Певицата Тони Димитрова коментира ситуацията така: "Панайоте, много недостойни думи и постъпка. Мъжете не правят така."


Кичка пък пише: "Поради големите претенции на П.П., неговото участие беше отказано от организаторите. Концертът е почти продаден. Много груб пост. Пиар КБ", казва певицата.

Засега е ясно, че концертът ще се състои, но Панайот няма да бъде сред певците.