Чистенето срещу секса

icon
Sofialive.bg

Още когато ми донесе кафе в леглото, а на следващата сутрин и закуска и това се повтори повече от три пъти, разбрах, че това ще ми струва повече от пет кармични разплати. Не стига, че e добър в леглото, ами и това... Но както е казал поетът: Корабът на любовта се разби в скалите на битието.

Не зная дали знаете, но аз всъщност готвя прекрасно, пускам пералня, простирам прането (ах, не и това той прави, пускам съдомиялна (децата я разтоварват)... хм, то май не остана домакинска работа за мен.

Добре де, ще опитам по друг начин. Значи, ако щете ми вярвайте, но май се разведох, защото не чистех. И да, мразя да чистя, още повече да подреждам. Мога да ви изброя всички открития на британските учени за ползите от нечистенето, както и доказателствата за това, че стремежът към ред е признак на не много добри неща.

Та така, след 3-те ми езика, две професии, магистратура и половина и нескромното „Никога не съм правил такъв секс”, рано или късно моят титаник се разби в едно бурканче с... честно казано не си спомням с какво. Но можеше да е научен опит за зараждането на нов живот от извара с мед, например, от последния ми опит за диета преди... два месеца (ако не се лъжа).

Не че не съм опитвала. Цял живот опитвам да взема мерки преди да си счупя някой крак или ръка, преодолявайки препятствията към леглото ми. Веднъж-два пъти годишно се получават разкошни разчиствания на дрехи и ненужни вещи в големи чували... в паузите чета и си припомням откритията на британските учени.

Понеже имам слабост към науката съм почти сигурна, че алергията ми към подреденото се дължи на някой ген. Т.е. със сигурност – на липсата му. Вместо него в прекрасното ми тяло (създадено за любов, а не за чистене) някой подло е поставил, несъвместимия с „mamachisteshetaka” с „ebisimaykayatamrazyadachistya”.

Сега се мятам с парцала като риба на сухо, денся си по бикини (то чистенето е загряващо) и подреждам си (не живота), страстите бушуват (не в леглото) наближава полунощ (в какво ли се превръща принцът)... Я, да взема да драсна едно текстче. Чистенето пак отиде, където му е мястото, т.е. по дяволите. Депресията ме обзема, дали да не взема да скоча зад борда, най-сетне и да се приключи, но не.... вероятно ще попадна в Ада, където още от вратата ще ми връчат един парцал, не сто парцала ще ми връчат, сигурна съм!


Естествено за секс дори и не ми се мисли и не е нарочно, честно. Просто когато мозъкът и тялото ми извършват тези неприлични движения стопяват либидото ми. Секс? Мръсен секс? Съжалявам скъпи, изсмуках го с прахосмукачката...

 

Автор: Mila Sum