Гергана от "Ергенът" се подигра с Виктория Капитонова (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Гергана

Първият сезон на най-романтичното риалити в ефира "Ергенът" приключи преди повече от месец, а първият ерген в България - Виктор Стоянов наистина си намери жена, но тя не е сред участничките в предаването. За него "Ергенът" вече е голямо минало. Играта обаче за някои от момичета продължава и те не спират да се "хапят" и то вече близо година след края на снимките.

Този път Гергана Стаменова реши да захапе Виктория Капитонова по темата за материализма. Напомняме, че в предаването тя много силно искаше Виктор да й подари часовник на известна и скъпа марка. Гергана пусна видео в своя Тик ток акаунт, в което осмива тази "мечта" на Виктория, както тя сама нарича желанието си.

Тя показва лъскав и скъп Ролекс, а в глас зад кадър Гери обявява, че часовникът е специален подарък за победителката в риалити формата. 

"Няма да повярвате какво съм купила на Виктория Капитонова. Хора, гледайте това! Вики, това е специално за тебе от твоята приятелка", казва Стоименова.

Бдителни наблюдатели веднага отбелязаха, че това няма как да е истина, тъй като часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси сред феновете на красивата певица. „Да не е от Илиянци?“, „Е, ти ѝ разби всички мечти?“, „Реплика!“ – гласят само част от коментарите под видеото й.

Виктория все още не е отговорила на ироничното видео, не става ясно и за кого наистина е предназначен луксозният аксесоар.

Гергана наскоро бе специален гост на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, а след това реши да остане на родното Черноморие за заслужена почивка.

@stamenowwa11 #stamenowa #rolex #fyp #victoriakapitonova #геристаменова #fypシ゚viral #rolexwatch #ergenyt #podaruci #ергенът #гергана #geri #подарък ♬ original sound - stamenowwa11