С какво се занимава Виктор Стоянов след "Ергенът? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Виктор Стоянов е първият ерген в телевизионен ефир, за когото се бориха 22 дами. Битката спечели Капитонова, но по думи на Виктор нещата между тях не са се получили. Все още не е ясно дали Ергенът е наистина ерген.

Въпреки всичко, трябва да бъдем честни и да кажем, че на него изобщо не му беше лесно в имението, тъй като стана неволен свидетел и дори беше въвлечен в чужди конфликти. Именно те бяха причина и Александра да си тръгне по свое желание и да откаже неговата роза.

След финала на предаването Виктор гостува на Николаос Цитиридис, където сподели повече за това с какво се занимава почти година след края на "Ергенът".

"В момента планирам издаването на една книга. В нея става въпрос как да си джентълмен и за това как да подхождаш правилно към една дама. Всичко като спазване на етикет, започване на разговор и т.н. Книгата още е в процес на изработка", сподели той.

Не беше скромен и сподели, че е изключително зает, не му липсва работа и в момента е концетриран не върху един, а върху няколко проекта. Какви са те, очевидно предстои да разберем.