Защо между Виктор и Марта от "Ергенът" не се получи? Ето отговора на художничката (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Марта

Марта е художничка, която наскоро се е разделила с бившия си съпруг, с когото е била цели 18 години и от когото има детенце - Криста. Споделя, че е влязла в предаването "Ергенът", за да получи промяна и да намери себе си и усеща, че върви в правилната посока.

Самият Виктор демонстрираше интерес към нея не веднъж. Припомняме, че Марта беше първата дама, която получи привилегията да бъде на романтична среща с Виктор от всичките 22. На първата им среща те се возиха в яхта, вечеряха и се наслаждаваха да компанията си един на друг. Втората среща също не закъсня и тя се състоя в дома на Виктор в Турция, където готвиха вкусна паста и се целунаха за първи път.

След излизането си от "Ергенът" Марта гостува в предаването "Тази събота и неделя", където разказва повече за предишната си любов и защо между нея и Виктор не се е получило:

"Аз си мисля, че причината да не се получи между нас е не само това, че сърцето ми не беше напълно свободно. Може би, ако срещна някой човек, който наистина е моят човек, ще го усетя веднага. Няма да имам нужда от много време, за да го преценя. Просто между нас не се получи. С някои хора се получава, с други - не.", казва тя.

Напомняме още, че при раздялата на Виктор с Марта, когато тя не получи роза, той й сподели, че наистина я е харесвал много, но е решил да се съобрази с думите й. В същата вечер тя сподели с него, че има вероятност отново да се събере с бившия си съпруг след време и че винаги ще го обича. Може би това наклони везните и накара Ергена да избере Людмила, с която има по-голяма вероятност да си паснат.

След предаването Марта споделя, че отново търси себе си, но се чувства много по-уверена от преди, защото е била под сянката на бившия си мъж, а сега е доказала на себе си, че може да постигне това, което си набележи.