Конспирациите за "Ергенът": Кои от момичетата имат супер шанс за победа?

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Финалът на "Ергенът" наближава, а в социалните мрежи се разпространяват множество конспиративни теории за това коя може да победи. До този момент Виктор е демонстрирал по-особени симпании към Александра, Виктория Капитонова, Дениз, Гергана и Благовеста.

Някои дами, с които Виктор имаше индивидуална среща напуснаха формата като Ева, Карина, Виктория. 

При нашумяло предаване като "Ергенът" подобни прогнози няма как да липсват. Всеки ден се появяват нови разкази за това каква ще бъде евентуалната развръзка на предаването.

Ето кои момичета ще спечелят "Ергенът" според публиката и различните теории. И причините да ги подозират за най-вероятни победителки:

Виктория Капитонова

Още в началото на формата в Тик Ток се появи видео на жена, която каза категорично, че Виктория Капитонова ще победи. Напомняме, че същата дама прогнозира и победата на Адрей в "Игри на волята".

Александра


Много конспирации твърдят, че Александра получава последната роза. Появи се и теория, че на финала са именно тя и Виктория Капитонова, която не издържа на гледката и излива чаша вино в лицето на Александра. Според този фенски сюжет Виктор няма да направи прави нищо, за да я защити и огорчена от това безучастие на ергена, Александра отказва розата и тя служебно отива за Виктория Капитонова. Звучи интересно, нали? 

Дениз

Мнозина говорят, че Дениз е голямата победителка и че е скрита лимонка, която ще покаже най-хубавите си качества пред Виктор именно в края на предаването, когато той дава последната роза именно на нея. Говори се, че ще бъде на финал с Александра.

Марта

Може би инспирирани от приятните индивидуални срещи на Виктор с Марта, мнозинството в социалните мрежи смята, че именно тя печели последната роза. Говори се дори че в момента живеят заедно, а Виктор е приел дъщеря й като свое дете. Това обаче е абсолютно в сферата на клюките и митовете - няма никакво потвърждение. 

Деница

За учудване на мнозина, има и смели теории, които твърдят, че Деница печели последната роза. "Тя най-много прилича на бившата му половинка и има неосъзнато привличане към нея", говорят някои. Според защитниците на нейната победа, именно в последните епизоди Виктор я преоткрива и намира в нея качествата, които търси в жената до себе си.

 

Коя обаче ще спечели наистина "Ергенът"? Предстои да разберем!