Ния-Косара от "Ергенът" разкри дали има приятел и какво е да живееш с 20 жени (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Инстаграм

Ния-Косара отпадна от надпреварата за сърцето на Виктор. Тя дори не успя да се наслади на индивидуална среща с него, въпреки че имаше покана за такава. Възможността й бе открадната под носа от Ева, която получи бяла роза и правото да "открадне" индивидуална среща на друга дама.

На последния разговор с Виктор Ния-Косара сподели, че вярва в шекспировите сонети и любовта за нея е привлекателна дори когато е трагична. 

След излизането си от имението на Ергена Ния-Косара бе гост на Александър Кадиев в "Преди обед", където сподели интересни факти за живота в къщата, които са останали скрити от публиката и за това дали си има приятел.

"До влизането си в "Ергенът" не се смятах за емоционално интелигентна, защото бях много крайна, черно-бяла. Там обаче се научих да балансирам емоциите. Да живееш с 20 жени е ужасно! Крещят, плачат, храната не им харесвала, косата, грима – всичко това те натоварва. Имало е дни, в които не мога да понасям нито една от тях. Сега сме си близки с почти всички. Няма скандали и дразги между нас, просто с някои не се виждаме“, сподели тя.

Тя допълни, че не се сърди на Ева, която получи бяла роза и така получи право да я измести от среща с Виктор.

"Във визитката признах, че плаша мъжете, защото по време на снимките бях афектирана от последната си връзка. Бившият ми приятел каза, че го е страх от мен. Да, аз съм си труден характер, но работя върху себе си много усилено“, призна Ния-Косара.

"Имам си сериозна фен база. Дори едно момче ми писа, че ми вижда простора и вече съм изплашена, дърпам завесите... Не съм обвързана. Живея сама, но откакто не можах да си закача пердетата, защото дори и със стол не стигам, си казах "Да, трябва мъж“, допълни още тя.