Благовеста от "Ергенът" шокира своите последователи с разтърсващо признание (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Благовеста е една от най-коментираните участнички в "Ергенът". Профилът й прелива едновременно от позитивни, и от негативни коментари. Нейното участие в предаването стана доста обсъждане, след като реши да демонстрира интереса към към Виктор, като си свали бельото и му го подари.

Този жест беше приет от останалите дами от имението като пошъл и след това голяма част се отделиха от нея. В следващите епизоди обаче видяхме как самата Благовеста премина от лагера на Александра към този на Дениз, Людмила, Венета, Виктория Капитонова. От снимките й в социалните мрежи съдим, че тя поддържа много добри приятелски отношения точно с тях.

Благовеста реши да отговори на редица въпроси от фенове в своя Инстаграм профил, но един неин отговор буквално остави последователите й без думи.

На него зрител пита защо си държи странно ръцете, а тя отговаря: "Имам остатъчна пареза на лявата част от тялото поради прекаран инсулт. Някои неща са страшни, за да ти напомнят какъв герой си".

В последващи сторита тя написа, че съвсем скоро феновете й могат да очакват видео на живо, в което ще разкаже подробно за прекарания инсулт. До момента разбираме, че когато го е получила е била едва на 17 години и първоначално е била на инвалидна количка.