Александра от "Ергенът" ще съди ли Виктория? Капитонова отговори във видео (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Виктория Капитонова е руската фурия в предаването "Ергенът". В него тя демонстрира не само чар, но и характер, който някои казват, че е отражение на типичната "руска школа". Веднага след като започна предаването тръгнаха слухове, че може би тя ще спечели предаването. До този момент, обаче, тя има силна конкуренция в лицето на Александра.

Виктор демонстрира голяма близост именно с психоложката. Всички си спомняме сцените с целувките под дъжда, първия подарък, двете срещи и много целувки. Ергенът очевидно не крие чувствата си към Александра и това не убягва на Виктория, а напротив - прави я още по-изнервена и пряма спрямо Виктор.

Конфликтите между двете не са малко, а думите, които Виктория казва на Александра са остри и директни. Фенове питат "Александра ще съди ли Виктория за обида?". На тези и на други въпроси решава да отговори Капитонова във видео на живо в своя Инстаграм профил:

"Няма такова нещо в киното - някой да тръгне да те съди. Не съм получила такава информация. Едва ли някой би й позволил да го направи. Тя все пак няма основание да го направи, защото това било предаване и щом това се е случило в предаването, тя можеше да направи всичко възможно това да се спрете, да поговори с някого, ако й беше толкова неприятно", категорична е Капитонова.

Очевидно това е само слух и ако имаше подобен съдебен казус, Виктория щеше да е уведомена вече. Вероятно психоложката е решила да не задълбочава конфликтите помежду им, а да се отстрани от тях.

А по всичко личи, че именно тези две дами имат големи шансове да останат до финала и да се борят за последната роза. Дотогава е възможно да чуем още много обиди и тежки думи, които изрекат една за друга.

Дали след финала ще решат да изяснят конфликтите си по съдебен път, а не докато тече предаването, предстои да разберем.

@ergenut.lives Reply to @123456789lllld #fyp #foryou #ергенът #ергенът2022 #ергенътсезон1 #live ♬ original sound - ergenut.lives