Виктор Стоянов с шокиращо изказване по повод последния епизод на "Ергенът": Съжалявам

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В последния епизод на "Ергенът" от 13 март (петък) се случиха доста скандални и шокиращи събития и това беше може би най-напрегнатия коктейл, пълен с емоции, плач, физическа разправа, объркване от страна на Виктор и инфарктна Церемония на розата, на която нищо не беше сигурно до последния момент.

След словесен двубой между Александра и Виктория, последната разля чаша с алкохол върху психоложката и предизвика нейния плач. На срещата си с Виктор Александра не сподели подробности за това защо роклята й е мокра, защо плаче и т.н. и се примири с това, че няма да получи цялата информация. Въпреки това, той се сети, че стореното е дело на Виктория, от която поиска обяснение, но тя прие това като обида и се разплака.

Ден след драматичния епизод Виктор Стоянов сподели в своя инстаграм профил подробно стори, на което обясни своето мнение за случващото се, след като е изгледал епизода и е видял всичко:

"Здравейте, приятели. Вчерашните емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки отстрани пълната информация, виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли за случилото се в моето отсъствие по време на коктейла. И това доведе до сериозни последствия. Искрено се надявам да не съм засегнал никого твърде дълбоко и се разкайвам за случилото се и за бездействието си. И все пак, за това са уроците - да се поучим от тях и да се постараем никога повече да не ги повтаряме.", категоричен е той.

Дали става въпрос за това, че е трябвало от самото начало да поиска повече подробности от Александра, обяснение от Виктория и да заеме страна и да не бъде пасивен, или е по повод това, че вместо Деница е трябвало да изгони Виктория и да я накаже за това своеволие, не става много ясно.

Оказва се, че Виктор за първи път вижда дамите в такава светлина и може би съжалява, че не е видял това тяхно лице по-рано. Коя от двете - психоложката или рускинята, ще спечели последната роза, обаче, предстои да разберем.