Виктория Капитонова най-накрая се появи и разказа за Виктор (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Виктория Капитонова е дамата, която спечели последната роза в предаването "Ергенът". Вече не е тайна за никого, че между двамата не се е получило и не са продължили по никакъв начин отношенията си след предаването.

Участничките се събраха да гледат финала заедно, но на партито Капитонова липсваше поради лични причини. Седмици след края на риалитито рускинята се осмели да гостува във финалния епизод на предаването на Николаос Цитиридис, където разкри интересни подробности за самата нея, отношенията й с Виктор и Александра, а накрая на епизода получи и специален поздрав от Ергена. Ето какво призна:

"Писаха ми някакви хора, че са ме докладвали, но дотам. Сега е моментът да се извиня на българската публика, защото явно някои неща са ги обидили.", каза тя по повод изтриването на профила й в Инстаграм.

За отношенията й с Виктор след предаването беше лаконична:

"Не пламна между нас. Има ли човек, който да не е влюбен от Виктор, особено сега? Сега сме в приятелски отношения."

"Сега си нямам приятел, но искам да си имам. Търся такъв, какъвто да е висок, красив и уверен в себе си.", категорична е рускинята.

На въпроса на водещия кой мъж би избрала - беден и красив или грозен и богат, тя отговори, че избира първият за изненада на публиката.


"В реалния живот Александра не ми е враг номер едно. Много от нейните думи бяха изрязани обаче.", каза тя.

На края на епизода не пропусна да сравни българските и руските мъже:

"Българските мъже са по-джентълмени от руските. Ако моят мъж флиртува с друга жена, това не е моят мъж."