Заедно ли са Виктор и Виктория Капитонова след "Ергенът" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В последния и най-напрегнат епизод, излъчен на 20 май, Виктор взе решение коя е избраницата на сърцето му. Изборът му не беше лесен и дори беше необходимо да се срещне с най-близките си хора, за да се почувства сигурен.

Прекара страхотен ден с индивидуални срещи с двете дами и накрая беше повече от категоричен - избра Виктория Капитонова, а на Дениз каза, че я обича, но само като приятел и й предложи да бъдат приятели и след предаването. На Виктория даде последната роза, но не й предложи брак. Той поиска от нея да задълбочат отношенията си след предаването.

След последния епизод Виктор Стоянов гостува на Николаос Цитиридис, където сподели интересни подробности за личния си живот в момента и отношенията му с рускинята. Оказа се, че след връщането си в България двамата не са си паснали и връзката им не е продължила дълго. 

Вероятно Виктор към момента е необвързан, но на въпроса на водещия не поиска да отговори, което провокира съмнения у зрителите дали след предпоследния епизод не са започнали отношения с Александра.