Благовеста от "Ергенът" издаде подробности от предаването и отново проговори за Александра (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Благовеста е една от най-провокативните и коментирани участнички в "Ергенът", а в очите на зрителите е дори една от фаворитките за сърцето на Виктор.

По време на пребиваването си в имението тя премина през различни състояния - огромно щастие, влюбване, страх, притеснение, а накрая дори гняв, омраза, неприязън. Първоначално тя бе много добра приятелка с Александра и взаимно си пазеха гърбовете от останалите, които ги нападаха, докато един ден не реши, че Алекс я манипулира и рязко се отдели от нея. 

Това нещо не убегна на зрителите и въпросите за промяната в поведението й не закъсняха. На тях тя реши да отговори в своя Инстаграм профил и веднъж завинаги да сложи край на непрекъснатите коментари и дори конспирации.

"Ще направя изключение за този въпрос заради хората, които не са гледали лайфа. Алекс имаше конфликти още преди ситуацията с бельото. Благодарна съм й за подкрепата. Получих такава Марта, Кари, Елвира и Вики, но те не бяха показани. Причината Алекс да не е приемана и харесвана със сигурност не съм аз. Може да попитате останалите момичета дали е така", категорична е Благовеста.

 

 

Тя разкри, че дори и след като са спрели да общува с Александра все още са делили една стая. "Когато ме е помолила за нещо, не съм отказвала, нито тя на мен. Запазихме нормални отношения", допълва Бонбонова.

 

Тя призна още, че в един от последните епизоди не е било показано как е излязла при Александра, за да я попита какво се случва, но тя е отговорила, че не иска да бъде при нея. "След това тя влезе и пред всички каза, че аз нямам качествата да бъда неин приятел. Не мисля, че това беше нужно да е пред всички, след като сме го изяснили преди това", казва още Благовеста.
Тя допълва, че е била силна опора на Алекс в дадени моменти, а сцената с партито, на която танцуват всички без Алекс, е изрязана и Александра е танцувала с тях в началото, но след това се е отделила.
Благовеста приключи с отговорите и направи извода, че не мрази никого, а просто е избрала спокойствието си пред друг човек - в случая именно Александра. "Ако това ме прави лоша личност - ОК", категорична е тя.