Виктор отговори защо са се виждали с Александра след "Ергенът" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Зрители на предаването разпространиха в интернет снимки на среща между Виктор и Александра в софийско кафене, което според автора на кадъра се е случила ден след излъчването на епизода, в който Виктория Капитонова залива Александра с алкохол.

Фенове разсъждават, че може би Ергенът е разбрал грешката си, след като е изгледал епизода и е видял ситуацията за първи път. Във видео в своя Инстаграм профил сподели, че се разкайва. Дали заради това, че не е изгонил Капитонова навреме или просто защото не е защитил Александра дори и чрез думи, остава единствено да предполагаме.

След последния епизод на "Ергенът" Виктор гостува на Николаос Цитиридис в неговото вечерно шоу и отговори защо са се виждали с Александра:

"Всички са видяли симпатиите ми към Александра. Реших да я задържа в живота си по един или по друг начин. Не мога да коментирам повече без нейно позволение", категоричен е Виктор.

Водещият започна да разсъждава на глас и припомни, че Виктор няколко пъти в предаването е споменавал, че няма как да има приятелство между мъж и жена, което според Николаос означава само и единствено едно - те може би са заедно. На това предположение Виктор отново не даде потвърждение, а остави изводите за зрителите.