РАЗВРЪЗКАТА: Александра от "Ергенът" най-накрая разкри дали е заедно с Виктор (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Александра беше на крачка от финала на "Ергенът", но реши да напусне предаването, защото постъпката на Виктор да остави Капитонова в предаването я огорчи. След него обаче двамата с Виктор бяха забелязани в столично кафене. По този начин те развълнуваха много фенове, които постоянно се питаха дали са заедно. Александра реши най-накрая да проговори и да разкрие истината.

Седмици наред тя пазеше пълно мълчание по въпроса, появява се както в неговата компания, така и на други мъже, но досега не даваше отговор дали двамата са двойка. Сега обаче това се промени.

В своя Инстаграм профил Гърдева пусна видео на живо пред собствения си дом, в което заяви, че най-после е получила зелена светлина да каже истината за взаимоотношенията си с Виктор Стоянов.

„Време е да отговоря на най-задавания въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор, както и че не съм права да мълча по темата. С Виктор Стоянов ли съм?", започна тя.

"Не. Ние сме приятели. Той ме придружи на събирането, защото преживях адски много там и той го е видял. С него имам само приятелски взаимоотношения и му пожелавам на него и бъдещата му половинка да бъдат много щастливи заедно. По време на предаването ако беше взел различно решение, можеше да се случи нещо, но не и сега.

Ние сме се отдалечили много и няма как приказката да се върне след толкова време. Той обаче е прекрасно момче“, категорична е психоложката.

Видеото й приключва с това как се качва с такси, за да се види и приятелки. Александра не забрави да благодари на всички свои фенове и клиенти за подкрепата през цялото това време.


По коментарите под видеото разбираме, че феновете са меко казано разочаровани. "Толкова време чакане и накрая ни разбихте сърцата", гласи един от тях. „Добре го изиграхте след края на предаването!“, добавя друг коментиращ.