Александра от "Ергенът" се появи на абитуриентски бал - ето на кого (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра е дамата, която напусна неочаквано "Ергенът". На предпоследната церемония на розите тя отказа първата роза на Виктор и напусна предаването със сълзи. Причината за това решение е, че според нея той не кореспондира с нейните представи за мечтания мъж, защото не я е защитил в труден за нея момент, а именно когато Виктория я залива с алкохол. Според нея верният ход е трябвало да бъде да изгони рускинята.

Независимо, че не спечели предаването очевидно нещата в личен план за нея вървят повече от добре. Самата тя сподели в Инстаграм снимки от абитуриентски бал. На него тя е била дама на момче, което вероятно й е роднина или приятел и дори изглежда като абитуриентка.

Появата й сред толкова много хора след натрупаната известност от "Ергенът" изобщо не я плаши и очевидно обича хорското внимание върху себе си. 

"Леле какъв гъзар е това момче с дама Александра от Ергенът", пишат фенове в коментар под снимката. "Алекс, като слънце грееш, добротата, която имаш, ти личи в очите", радват ѝ се още последователите й под снимката.