След драматичен епизод: Ето коя напусна "Ергенът" и не успя да стигне до финал (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В петъчния епизод на "Ергенът" на 13 май Виктор покани всички четири момичета - Деница, Дениз, Виктория и Александра на групова среща, на която се впуснаха в света на мистиката и магията. На нея те преживяха един от най-старите предбрачни ритуали в света, запазен и до ден днешен – Вечерта на каната. Груповата среща беше предпоставка всички момичета да споделят как си представят своите сватби и дали искат да имат деца скоро. Оказа се, че най-близко до представите на Виктор за сватба е тази на Александра - малка сватба с най-близките. 

Зрителите станаха свидетели на може би най-скандалния коктейл, който по ирония на съдбата е и последен за предаването, тъй като предстои финал. Не него Виктория и Александра размениха словестни удари. Чашата на Капитонова преля и заля Александра с чаша с алкохол. Виктор се оказа разочарован и озадачен от това спречкване и дори осъществи индивидуални разговори и с двете.

Борбата за последната роза беше именно между Капитонова и Деница. Дали демонстрацията със заливането ще наклони везните на Виктор към това да изгони рускинята? Разочарованието му ще вземе ли връх над симпатиите?

Оказа се, че Виктор не се е повлиял от конфликта и избра дамата, към която няма привличане - Деница. На финала остават Александра, Дениз и Капитонова.

"Краят на тази приказка дойде, макар и малко неочаквано за мен. Пожелавам ти да направиш правилния избор. Вече ти е много трудно.", каза Деница на Виктор.

"Пожелавам му да не бъде изпепелен до пепел за пореден път, а да гори в пламъка на любовта", допълни още тя.

Александра се оказа разочарована от избора на Ергена.


"Изборът на Виктор ме накара да се замисля за някои неща", каза психоложката.

На индивидуална среща Виктор отново преоткри Дениз и се впечатли от нейната изключителна чувствителност - като чу, че това е последният коктейл, Хайрула се разплака и беше почти неутешима. Виктор й сподели, че се чувства най-добре с нея.