Иво Танев с интересен коментар по повод родните ни политици

icon
Sofialive.bg
Източник: Иво Танев

Преди ден Иво Танев гостува в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS, където събеседва с водещата и Мариана Аршева по повод имиджа на политиците у нас и в чужбина. Изказване на неговата събеседничка запали интересен коментар, с който Иво Танев изуми зрителите.

"Още през 1960 година звезден имидж на политиците се налага в САЩ, когато започва дебатът Никсън - Кенеди. Тогава Кенеди печели с поведението и осанката си. Нашите избиратели искат политиците да бъдат не само умни и начетени, но и добре изглеждащи, да бъдат спортни натури", сподели модния журналист Мариана Аршева.

По нейни думи управниците трябва и са двигателят на нацията. Затова външния вид и това как е облечен даден политик се превръща в еталон и пример за подражание.

След тези думи Иво Танев не се сдържа и взе думата, като направи едно много интересно заключение.

"За мен на първо място политиците трябва да свършат работата, за която ги избираме. Аз съм виждал наши политици, големи контета, големи парвенюта, марково облечени, елегантни, обаче работа за 5 лева не вършат", каза телевизионният водещ Иво Танев. И подчерта, че не всичко е мода.