Кои са предимствата на това да залагаш в онлайн букмейкър?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Времето на наземните пунктове за спортни залози изтече, тъй като днешните играчи предпочетоха да се насочат към онлайн букмейкърите, които им предоставят най-различни екстри и удобства. Залагането в онлайн платформите е по-удобно и има редица предимства, за които ще получите информация в тази статия по темата. Естествено, не може да отрече, че все още има хора предпочитащи залозите в пунктовете, но пък те са значително по-малко в сравнение с другите.

Повече опции за залагане на спорт

Основното предимство на букмейкърски сайтове е, че предлагат значително повече опции за залози на спорт. Потребителите могат да затворят залог си чрез специална функция наречена „Cash out“, когато се усъмнят, че мачът ще завърши с негативен за тях резултат. По този начин те не губят цялата сума на залога, а само минимална част от нея. Освен това играчите имат на разположение различни пазари, с чиято помощ да увеличат коефициентите си. Те могат да залагат със стандартните знаци 1, Х и 2 за домакинска победа равенство и успех на гостите, но имат възможност да заложат за развоя на събитията през първото полувреме и крайния победител. В допълнение идват маркети, каквито са двоен шанс, хендикап, точен резултат и стотици други.

Феновете на бетинг сайтовете могат да прегледат предложенията на Уинбет онлайн залози, където са предложени над 50 вида пазари, функцията „Cash out” и още интересни възможности. Другата добра новина е, че залагащите могат да избират от пъстра палитра със спортове от Европа и света. Тук обаче трябва да се обясни, че не само опциите за залог са сред плюсовете на онлайн букмейкърите. Има и още немалко причини за предпочитанията към залагането в интернет.

Мобилни залози от всяка точка на света

И, ако преди е било немислимо да се залага при любимия букмейкър, когато сте далеч от пункта му, то сега нещата се промениха. Вие можете да дадете прогнозите си за мачовете от вашия компютър, както и от мобилно устройство – таблет или смартфон, където и да се намирате. За целта компаниите за залагания в нета, са разработили мобилни версии на техните сайтове, така че да можете да влезете в тях чрез телефон и да поставите залог, без значение от местонахождението ви. В добавка идват и специално разработените мобилни приложения, с  чиято помощ залагате с няколко движения на пръста по дисплея на вашия мобилен апарат.

Залози на живо и преки предавания

Възможността да залагате на живо, докато спортните срещи текат, е още един голям плюс на онлайн букмейкърите. Играчът се включва в залагането, когато реши, че е изгодно, а коефициентите се променят динамично. На разположение е графика, чрез която следите събитията в състезанието в реално време, получавате информация за нарушения, картони, голове, владеене на топката и други. Още по-интересно е, че някои буките предлагат и преки излъчвания на мачовете, така че не Ви трябва телевизор, за да наблюдавате вашите любими отбори и играчи.

Чудесни бонуси и промоции

В миналото беше трудно да получите бонус, когато залагате на спорт. Сега обаче нещата са коренно различни, тъй като онлайн букмейкърите пуснаха специални оферти за новите си клиенти и дадоха щедри бонуси на регистрираните в сайтовете играчи. Предлагат се бонуси във вид на безплатни залози, оферти за добре дошли, възможности за спечелване на джакпот и какво ли още не. Много от днешните играчи предпочитат да залагат онлайн и заради страхотните бонус оферти.