Момиче или момче чака Сузанита? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Преди ден Сузанита обяви, че е бременна с трогателен пост в своя Инстаграм профил, на който пише: "Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща 🫀👼🏻 Обичам ви !". Заваляха коментари с поздравления под поста на двамата влюбени. СНИМКА НА БРЕМЕННАТА СУЗАНИТА МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК!

Може би, за да държи феновете си в напрежение, два часа по-късно публикува видеоклип, в който заедно с приятеля й разрязват торта и от пълнежа разбират какъв ще е пола на бебето. След разкритието двамата бъдещи родители са по-щастливи от всякога и по всичко радостните им подскоци и усмивките личи, че са очаквали детето да е точно такова.

Е, явно ще бъде момче, защото пълнежът е син. Сузанита е във връзка с приятеля си от повече от година, а двамата изглеждат по-щастливи и влюбени от всякога. След празненството Сузанита публикува и стори, на което пише, че детето й ще има най-добрия баща.

След обявяването на бременността си, бързо си спомнихме, че Сузанита беше изчезнала от социалните мрежи за около половин година. 

Марк, който също ще става баща за първи път, може да се похвали с добра спортна кариера. Преди месеци той се класира на седмо място на Европейската купа по хвърляния на копие. Славов е от Бургас и е на 27 години. Занимава се професионално и с музика като продуцент.

Може би музиката и любовта е това, което ги е събрало.