Толкова ли е хонорарът на Благой Георгиев, за да влезе в "Сървавър"?

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Появиха се слухове за хонорарите на участниците в отбор "Известни" от предстоящия сезон на Survivor и някои цифри са доста притеснителни. Твърди се, че Благой Георгиев е поискал хонорар в размер на 300 000 лева, за да стане част от предаването.

Бившият футболист бил категоричен и продуцентите на предаването явно са решили, че няма как да се лишат от участието на популярния Благо и са се съгласили да му заплатят "солената" сума. Твърди се още, че по време на преговорите, които отнели около три месеца, Благой Георгиев дори бил почти пред отказване, но в крайна сметка подписал.

Запознати с личния живот на звездите смятат, че колебанията на Благой Георгиев дали да участва в Survivor 7 или не, дошли от новината, че в същия отбор ще влезе и друг бивш на Златка Райкова - Георги Валентинов. ММА боецът беше гадже на Райкова и дори ѝ предложи брак публично по време на "Като две капки вода", когато Райкова бе сред участниците. По време на предложението Джийзъса е бил в публиката. Тогава русата Златка каза "Да!" пред камерите, но след това съобщи, че няма да се омъжва за Валентинов. Не след дълго двамата се разделиха.

Информация за хонорарите на останалите звездни участници почти липсва, но в публичното пространство се споменават суми между 10 000 и 50 000 лева.

Дали ще има някакви търкания между Благой Георгиев и Георги Валентинов в Survivor, предстои да разберем съвсем скоро.