Този мъж прегази къщата и колата на бившата си (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Гневен мъж се качи на служебния си камион и влетя в къщата на бившата си жена, а след това смачка и колата ѝ. Това се вижда на видео, разпространено в интернет и набиращо все по-голяма популярност. Когато мъжът решава да си отиде, той удря още една кола, паркирала на улицата, и отпрашва в неизвестна посока.

Все още не е ясно какво точно е провокирало гнева на мъжа, но явно се е случило нещо много сериозно, коментират потребители под видеото.

Както се чува и от самия клип, очевидците на разрушението са ужасени и викат, но това не успява да спре емоционалния господин. Отмъстителят пък едва ли е останал доволен от свършеното, тъй като къщата на бившата му жена остава цяла и не е разрушена. Разрушенията по автомобила ѝ обаче са сериозни и поне това вероятно леко е успокоило гневната душа на бившия съпруг.

По-запознати със случая твърдят, че камионът, който мъжът използва, е служебен и това може да му създаде допълнителни проблеми в службата. Говори се, че дори може да бъде вкаран в затвора именно заради използването на служебно превозно средство за подобна хулиганска проява.