Виктор Стоянов и Александра от "Ергенът" май отново развалиха отношенията си

icon
Sofialive.bg
Източник: Стоп кадър

Виктор Стоянов и Александра демонстрираха най-голяма химия помежду си по време на бребиваването им в предаването. За съжаление, нещата между тях там не се развиха по очаквания начин, Александра беше трън в очите на Виктория и това доведе до физическа саморазбрава. Бездействието от страна на Виктор накара Александра да вземе трудното решение да напусне предаването и да избере себе си пред него.

Явно нещата между тях са предречени, защото колкото и да ги спрягат за двойка, толкова пъти те дават индикации, че дори и да е имало нещо, между тях нещата не са се получили съвсем добре. След края на предаването на няколко пъти феновете бяха убедени, че те отново са се открили като любов и може би нещата между тях са се получили. Е, ето какви са отношенията им в действителността, съдейки от социалните мрежи.

Дали са били заедно, нито един от тях не обяви официално, но интересни снимки показаха прегръдки помежду им. Да не забравяме и снимката, на която са си поръчали пица и си говорят в столично заведение. Случи се, обаче, нещо, което разубеди техните последователи, че са заедно и ги накара да мислят, че това наистина е краят и може би Виктор отново е сгафил - двамата не се следват в Инстаграм, а доскоро беше обратното.

Може би симпатиите на Виктор към Александра или нещо друго е причината тя да не общува с никого от предаването, освен с Ева. Другите участнички често се забавляват заедно в столични заведение, демонстрирайки, че не им пука за нищо и случките от предаването са зад гърба им. На техните партита постоянно липсват Ева, Александра и Гергана. Може би техните вражди са останали и след предаването.