Новото черно
Новото черно Новото черно

Новото черно

Винаги ще е черното

Единственият цвят, който няма как някога да излезе от мода или да изглежда зле. Според нас, черното е най-красивият цвят особено щом става въпрос за дрехи. Ти го обичаш, тя го обича, той го обича, ние го обичаме, така че няма причина да не се носи само черно, нали? Да се облечеш от глава до пети в черно е може би най-лесното нещо, което можеш да направиш и същевременно не можеш да сбъркаш и да искаш. Черноте кожено яке, черните панталони, черните блузи и черните обувки никога не излизат от мода.

blackclothes image

Ето и няколко причини защо черното винаги ще доминира над другите цветове (от модна гледна точка поне):
1. Никога не трябва да се тревожиш за това да съчетаваш цветове, единствено трябва да гледаш да разнообразяваш материята на дрехите. Дънков панталон, памучен потник и кожено яке. Красота.
2. Можеш да ги носиш на няколко пласта с различни дължини и дори няма да седи зле, също така, може да замаскираш всякакви петна (освен ако не седнеш на дъвка, това би било неприятно).
3. Подходящо е за всеки цвят и тон на кожата, като може да те накара да изглеждаш както по-млад(а) така и по-зрял(а). Всичко е до комбинация.
4. Можеш абсолютно да се развихриш спрямо аксесоарите. От големи и пищни, до малки и нежни, бели, цветни, черни. Ти избираш.

blackclothes2 image

5. Черното става за абсолютно всеки сезон, а и се цапа по-трудно отколкото белия цвят например.
6. Изглеждаш по-слаб с черни дрехи. Подчертават ти фигурата, но скриват някои недостатъци, затова можеш да носиш по-вталени дрехи без да се притесняваш.
7. Черното може да те направи по-незабележим или да изпъкнеш, а кое от двете - ти избираш, понякога дори неволно.
8. Не ти пука (а и не си личи) дали дрехите са скъпи или не, плюс това можеш да експериментираш и с по-дръзки материи като например кадифе.

Винаги изглеждаш стилно, дори когато целиш по-хлапашка визия и най-важното - никога не излиза от мода. Светът ще спре да носи черно, когато измислят по-тъмен цвят!

Коментари

Какво друго от Стилът

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

3 френски филма и много смях в неделя

Събрахме още 3 любими ленти за забавен уикенд

Случаен минувач: Somersby Edition

Хората на София за градския стил през лятото

От общината