А ти Gucci ли си?

А ти Gucci ли си?

Gucci Spring/Summer '18 беше пълно с изненади

Милано, 20 септември 2017 — В света на модата септември е един от най-важните месеци. Още преди средата на месеца, тръгвайки от Ню Йорк, най-големите дизайнерски къщи представят колекциите си за сезона пролет/лято следващата година, който в най-голямата част от случаите е основоположен за всички тенденции, които ще бъдат наложени за идния сезон.

На всяка седмица на модата, особено на тази в Милано, има едно шоу, което се откроява и изпъква на фона на всички останали. Тази година, в Ню Йорк това беше Tom Ford, а в Милано (въпреки че все още не сме видяли почти нищо) в последните години това винаги е Gucci. Ако съществува само едно представяне на колекция с достатъчно живот в нея, за да може да събере толкова енергия на една сцена, това отново е Gucci. Като цяло, Gucci винаги е Gucci.

Дрехите - достатъчно комплицирани, за да не ти омръзнат, кастингът - млад, съвременен, разнообразен, неприбягващ към никакви тенденции, а създаващ ги. Както за мъже, така и за жени, дрехите споделят едни и същи материи, принтове и цветове. Поредното доказателство, че пролетта и лятото ще са цветни дойде днес, а ние сме повече от готови да посрещнем новите тенденции с отворени обятия.

Редактор: Христо Станчев

Снимка корица: Vogue

Коментари

Какво друго от Стилът

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

13 странности и приятности

Когато делиш леглото си с някого

Случаен минувач: Somersby Edition

Хората на София за градския стил през лятото

От общината