Тъпо ти е? Започни да гледаш Narcos.

Тъпо ти е? Започни да гледаш Narcos.

4 причини да започнеш да гледаш един от най-добрите сериали на Netflix

Netflix имат една много готина стратегия. Пускат всичките си сериали наведнъж, като така те улесняват и безпроблемно можеш да критикуваш продукцията им, тъй като ти е сервирана цялата, а ти я консумираш за толкова кратко, колкото успееш. Като тотални фенове на Netflix и спонтанното им изкуство, редакцията ни започна ден по ден да впива очи в някои нови сериали, които излизат, а понякога, като няма нищо кой знае какво, да се рови по старите. Така заровихме очи в Narcos, а сега едва успяваме да ги затвориме, защото, вярваш или не, binge watching-a ни се оказа в кръвта. А Narcos ни удря право в десетката. 

Narcos е сериал, който почти на 100% репликира живота на Пабло Ескобар. Преди ден мениджърът на локациите на сериала беше прострелян в Мексико, а Netflix за съжаление, все още не са потвърдили дали изобщо ще съществува сезон 4, но ние решихме да ти дадем няколко причини, заради които да започнеш да гледаш предишните три.

Историята е пълна с динамика и емоция и е абсолютно невъзможно да се умориш от това да я гледаш
Поп културата все още продължава да ражда много явления по пътя си, но тук тя ражда цяла революция. Преплитането на документалния елемент от историята на Пабло Ескобар с гениалната актьорска игра доказва само едно: сериалът има един магически чар, който не те оставя на мира, докато не го изледаш целия. Самият факт, че Ескобар успява да управлява цяла Колумбия и да придобие достатъчно богатство, че да влезе в списъка с милиардери на Forbes чрез нелегална търговия, прекъсва всичките ти витални процеси и те хвърля в света на Пабло - свят, от който не искаш да излезеш, докато не приключиш целия сезон. 

1_960_06

Историята най-сетне може да бъде разказана по непречистения и нецензуриран начин
Narcos е първото американско шоу, което изобщо се заема с историята на Пабло Ескобар. Принципно, доста продуценти се принуждават да подхванат толкова контрастна история като тази на Ескобар и да я поберат в един двучасов филм, какъвто в случая е Escobar: Paradise Lost с Бенисио дел Торо, но сериалът успява да ти даде абсолютно всеки един детайл по пътя: от личния живот и проблемите на Ескобар, та чак до най-сложните и на пръв поглед смъртоносни сделки, които дръглордът е правил.

Тежката артилерия, $$$, жените и мъжете с остарели прически и мустаци
Narcos е сериалът за най-мощния наркокартел в света. Какво друго очакваш, освен нонстоп екшън? 

2_960_12

Сериалът винаги идва в най-перфектното време
Всеки любител на сериали знае, че есента е сезонът на сериалите, а най-хубавото на Narcos е, че нов сезон винаги излиза точно преди да започнем да бъдем заливани от нови поредици. Сезон 3 излезе на 1 септември тази година и ни даде достатъчно време, за да можем да го изгледаме и да се подготвим за всички сериали, които ще удавят ефира (и компютрите ни) съвсем скоро.

Ако случайно си изпаднал в зимен сън след Game of Thrones, недей да забравяш да прочетеш материала ни за колекция есен/зима ’17 на сериалите, които да гледаме, докато чакаме Game of Thrones.

Редактор: Христо Станчев

Снимки: Netflix

Коментари

Какво друго от Стилът

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

Случаен минувач: Somersby Edition

Хората на София за градския стил през лятото

От общината