Денят / Нещо ново

Зле или добре?

Случва се и ние да се подведем

Точно така. Трейлърът по-долу, за който вдигнахме врява преди два часа, се оказа, нека цитираме наш наблюдателен читател: "по-фалшив от циците на чалга певица". Явно нетърпението ни по темата ни изигра кофти шега. Благодарим за наблюдателността и на Милен Миланов, който разпозна кадри от кои филми са ползвани за него. Честно казано, грозните светкавици накрая и нас ни озадачиха, но грешката ни е факт.

Иначе за То вече знаем, че ранните събития от книгата не се случват през 50-те години на ХХ век, а през 90-те. Предвидено е все пак филмът да бъде разделен на две части.

Като фенове на Стивън Кинг и една от най-емблематичните книги изобщо в хорър литературата, сме по-скоро резервирани, да не кажем по-силна дума. Все пак май То ще си струва да се види. Чакаме го на 8 септември. А ти какво ще кажеш?

реклама

Цифром и словом

89

градуса под нулата по Целзий е най-ниската измерена температура изобщо, откакто хората мерят температури. Регистрирана е на руската антарктическа станция "Восток", разположена високо на леденото плато в центъра на континента.

виж всички

ПОДаРЪКА

Танцов пъзел Таратанци
Танцов пъзел Таратанци

Цена: 73 лв.

Поръчай играта с основни танцови стъпки на български хора оттук - http://taratanci.com/online_shop/

виж всички
реклама

Най-четени