Митрофанова: Ако можех, щях да вляза в “Ергенът”

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Руската посланичка Елеонора Митрофанова гостува на поредния журналист 4-хилядник и по време на интервюто направи любопитно признание.

“Ако можех, щях да участвам в “Ергенът”. Би се получила една специална любовна операция… между нашите братски народи! Дори имам идея за джентълменско споразумение с останалите посланици в София - да гостуваме на ротационен принцип и в “Сървайвър”, “Един за друг”, “Hell’s Kitchen” и каквито други риалитита има. Но засега само колегата от Беларус ми е дал знак, че е съгласен. Другите мълчат” - сподели Митрофанова.

“Мисля, че с пианиста Евгени можем да запалим Благодатния огън. Ако не с първия мандат, то с втория, само да ме покани на романтична среща” - добави посланичката. Тя изпрати поздрави и въздушни целувки не само на Евгени, но и на Благо Джизъса заради неговия принос в популяризирането на православието.

На въпроса на водещия какво носи винаги в чантата си, тя откровено призна “Препарат за почистване на паметници, няколко гигабайта информация от вашето министерство на отбраната и един чадър от онези специалните, дето им казват “български”. Ха-ха-ха” - разсмя се дипломатът и не стана ясно доколко изказването е шутка и доколко истина.

Митрофанова бе попитана и за какво мечтае. След кратко замисляне тя отговори “Още един газопровод, по-висока заплата и пълна забрана на машинното гласуване”.

“Конечно, най-много ми се иска да разбера къде живее Христо Грозев, но това е друг разговор, не е за пред камерите” - допълни посланичката с дяволита искра в погледа.

Гостуването на Митрофанова в различни медии е част от инициативата “17 мига от пролетта”. Тя включва 17 разтърсващи интервюта, обединени под мотото “Специална медийна операция”.


 

Автор: Дон Базилио