Неща за вършене в прехода между зима/пролет

icon
Sofialive.bg

С първите по-високи температури и по-дълго отсъствие на сняг всички сме в екстаз, радваме се на новите песни, всяка излизаща с претенция за хит на пролет-лято, правим планове за дълги уикенди и вместо с чадър в чантата, излизаме със слънчеви очила! Какво по-хубаво!

Добре знаем обаче, че нито пролетта е дошла напълно, нито зимата се е оттеглила окончателно от фронта. Винаги можем просто да седим и да чакаме това да се случи, но ако не искаме да се заровим в досадно очакване и коментари за нелогичната смяна на температурите в диапазон от 10 градуса през ден, можем да се изберем готино занимание от подходящите именно за този преходен период на годината.

ТЕАТЪР/КИНО: Сега е моментът да задействате тази дейност, защото когато окончателно се затопли няма да ни се иска да се затваряме по салоните,  но все пак тези дейности са доста зареждащи и обогатяващи съзнанието, така че ако още не сте проверили програмите, звъннете на приятели и бъдете културни столичани.

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЗИМЕН КУРОРТ: Ако през последните три месеца сте предпочели да си останете вкъщи, ви разбираме напълно… Студ. Но сега, когато слънцето се прокрадва , но и снегът още не се е стопил нависокото, е чудесно време да отиде до Боровец, Банско или където ви се иска из планините. Природата не е за изпускане през нито един сезон, а сега съчетава два в себе си! Действайте!

МОДА/ШОПИНГ: Че винаги е време за пазар, няма дама, която да не се съгласи. Но защо го включваме именно тук?- Ако през зимата някой артикул особено е грабнал сърцето ви, но етикетът го е разбил, то сега може да се върнете в магазина и да го погледнете отново- в края на сезона е съвсем вероятно да пише нещо различно, което да направи любовта ви възможна. Другото,  с което доста ще си помогнете, е подредбата на пролетните ви дрехи, така че когато разглеждате новите колекции, ще сте съвсем наясно от какво точно имате нужда и необходимо ли е да си купувате още една (вероятно двайсет и втора) бяла тениска…
 
СПИСЪК С ЦЕЛИ/ МЕЧТИ: С хубавото време се отварят доста възможности за реализиране на планове и отлагани заради студ цели и задачки. Преди настъпването на пролетта официално може да вземете лист и химикал, да нахвърляте каквото ви хрумне, така че ако някое от желанията ви се нуждае от повече средства или стабилна организация, няма да бъдете ограничавани от времето и няма да се налагат компромиси.

Това бяха нашите идеи за пролетния преход- допълнете го със свои и го превърнете в истински ПОЛЕТ!