Ергенът Виктор Стоянов обяви: Вече не съм ерген (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Най-романтичното предаване "Ергенът" приключи преди около месец, но с това не приключва екранното време на Виктор Стоянов. Оказва се, че ще го виждаме дори по-често от преди, защото ще бъде коментатор в "Преди обед" до петък.

В първия епизод на предаването той сложи край на спекулациите и най-накрая обяви, че вече не е ерген и има половинка до себе си.

"Радвам се на любовта на хората и свиквам с тези, които не ме харесват“, сподели той за зрителите на обедното предаване на bTV. "С всичко се свиква, но аз забелязвам повече любовта на хората. Когато искат да се снимат с мен ми казват, че може би вече ми е писнало, но аз отговарям категорично "не“. Осъзнавам, че това няма да е вечно и се наслаждавам на момента.“

Той никога не е очаквал чак толкова силен интерес и в началото му е било трудно да свикне, но вече се наслаждава на славата.

"На този етап вече не е ерген ергенът. Псевдонимът може би ще си запазя завинаги, но официално не съм ерген. Дамата, с която съм в момента, е едно невероятно момиче, което ме вдъхновява и подкрепя ежедневно. Именно това е и една от основните причини аз да се привържа и да изпитам тези чувства, които изпитвам в момента към нея. Видях много качества, които не се срещат днес често. Поне аз в моето ежедневие не мога. Отдаденост, целеустременост, интелигентност, желание за развитие. Въобще неща, които за момиче на нейната възраст са доста редки. Може би аз не ги срещам често”, изповяда се Виктор Стоянов.

За половинката до себе си говори без да споменава име, но с много любов:

"Видях много качества, които не се срещат днес често. Поне аз в моето ежедневие не мога. Отдаденост, целеустременост, интелигентност, желание за развитие. Въобще неща, които за момиче на нейната възраст са доста редки. Може би аз не ги срещам често, заради външния си вид, привличам друг тип дами, с други интереси. Нагледал съм се.


Жени, които може би гледат на мъжа до тях като един вид инвестиция или един вид все едно взимат апартамент под наем. Взимат едно хубаво жилище, което да ги подслони, да ги пази и едва ли не да не му мислят за външните фактори, без особена амбиция. Жени, чиито приоритет са това как изглеждат, къде ще отидат днес", добави още той.

"Това хубаво нещо ми се случи след "Ергенът". В началото имах известни съмнения, бях мнителен, не успях много да се отпусна. Но то се доказа във времето, в различни ситуации, в които попадахме, тя показа невероятна издръжливост и много силни нерви. Ситуацията беше такава, че тя трябваше да се примири с всичко случващо се около мен и дори за момент не ми натежа нейната компания. Напротив, тя беше през цялото време до мен", споделя още с вълнение Стоянов, който засега не разкрива името на жената до себе си.