Виктория Капитонова зачеркна Виктор Ергенът и разкри дали е имала интимни отношения с него

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

В последния и най-напрегнат епизод, излъчен на 20 май, Виктор взе решение коя е избраницата на сърцето му. Изборът му не беше лесен и дори беше необходимо да се срещне с най-близките си хора, за да се почувства сигурен.

Прекара страхотен ден с индивидуални срещи с двете дами и накрая беше повече от категоричен - избра Виктория Капитонова, а на Дениз каза, че я обича, но само като приятел и й предложи да бъдат приятели и след предаването. На Виктория даде последната роза, но не й предложи брак. Той поиска от нея да задълбочат отношенията си след предаването.

Седмици след края на "Ергенът" Капитонова гостува на Сашо Кадиев в "Преди обед", където сподели пикантни подробности за това какво се е случило с нея и Виктор след предаването, какво мисли за Александра и детайли от "Ергенът".

"Според мен двамата го възприемахме като шоу, като игра и дори не ставаше въпрос после. В момента, в който снимките приключиха, казахме "Благодаря за прекрасното време" и въпросът изобщо не се е повдигал нито от негова, нито от моя страна. Не сме имали интимни отношения. В реалния живот не се виждам с него, защото нещата изглеждат коренно различни там и в реалния живот. На мен винаги ми е било важно да видя как Виктор реагира в реалния свят на нещата. Успях да видя някои ситуации, които ме накараха да взема това решение. Например ситуацията с Александра.

Той реагира в моя полза, но ако бях на мястото на Александра, нямаше да ми е приятно. И аз биха постъпила като нея. Няма как Виктор да не знае кой е излял джина. Няма как Деница да го е направила… Освен това аз не знаех, че Виктор се е целувал с толкова много момичета. Не съм привърженик на отворените връзки", споделя рускинята.