Виктор Стоянов каза дали наистина е вписан в Бюрото по труда (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Виктор Стоянов е първият ерген в телевизионен ефир, за когото се бориха 22 дами. Битката спечели Капитонова, но по думи на Виктор нещата между тях не са се получили. Все още не е ясно дали Ергенът е наистина ерген.

Въпреки всичко, трябва да бъдем честни и да кажем, че на него изобщо не му беше лесно в имението, тъй като стана неволен свидетел и дори беше въвлечен в чужди конфликти. Именно те бяха причина и Александра да си тръгне по свое желание и да откаже неговата роза.

След финала на предаването Виктор гостува на Николаос Цитиридис, където сподели повече за това с какво се занимава почти година след края на "Ергенът" и дали слухът, че е вписан в Бюрото по труда е истина.

"Истина е. Трябва да си плащам данъците. Аз не се срамувам от това. Това не нещо съвсем нормално и не разбирам защо хората реагираха така. Ще успокоя хората. Живея си много добре в един малък, скромен и хубав апартамент. Имам си и ток. Всичко си имам и не мога да се оплача от нищо. В момента планирам много бизнес проекти. Разкъсвам се.", категоричен е Виктор.

Оказа се, че слухът е истина. Дали обаче и слухът, че Виктор е заедно с Александра след финала на предаването е вярно, можем само да предполагаме. Напомняме, че двамата бяха забелязани в столично кафене точно ден след излъчването на епизода, в който Виктория Капитонова разлива джин върху Александра. Епизод по-късно психоложката отказва розата на Виктор и си тръгва от предаването.