След драматичния епизод на "Ергенът" Инстаграм спря профилите на две момичета - ето кои

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Предишната седмица зрителите станаха свидетели на може би най-драматичния епизод в цялото предаване - Виктория, повлияна от емоции, си позволи на разлее алкохол върху Александра, с което малко разочарова Виктор, а Гърдева се разплака и отново намери утеха в прегръдките на Виктор.

Той беше поставен пред тежък избор на Церемонията на розата, но реши да не наказва Капитонова с изгонване, а предаването напусна Деница. Така на финала остават Капитонова, Александра и Дениз. След церемонията Александра сподели, че е разочарована от решението на Виктор. Може би е очаквала най-голямата й съперничка да се прибере у дома.

Ден след излъчването на епизода Инстаграм изтри профилите на две дами, може би след сериозно докладване. Това са Дениз и Виктория Капитонова. Фенове споделят, че може би почитатели на Александра са решили да направят масов протест срещу поведението им като докладват профилите и на двете, докато платформата не ги изтрие.

Е, планът е успешен. Двете се преместват в платформата Телеграм. Те загубиха хиляди последователи и години усилен труд в развиване на профилите им. Много добре знаем, че основната им дейност е свързана с рекламиране на продукти в социалните мрежи. Предстои да разберем дали ще създадат нови профили или ще успеят да си върнат старите.