НЕОЧАКВАН ОБРАТ В "Ергенът": Една от дамите отказа роза на Виктор и си тръгна от предаването (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

В днешния епизод на 19 май се проведе полуфиналът на "Ергенът". Решението за Виктор става все по-трудно. За всяка от дамите той казва, че е изградил силна връзка и се чувства щастлив в тяхната компания. За него Александра е нежна, състрадателна и емпатична жена. За Дениз споделя, че не усеща времето с нея - "Тя е забавна и ведра - сякаш сияе".

"Виктория е красива като картина. Сякаш носи броня и е нежна и ранима", добавя той.

Споделя още, че е привлечен и от трите жени и му е много трудно на този етап от предаването.

В днешния епизод Виктор дойде до имението и изненада дамите със закуска и специални индивидуални срещи за всяка една - срещи, в които да ги опознае и решението му да се улесни, а и срещи, в които да срещне момичетата с техните близки. Александра - с майка й и сестра й, Дениз - със сестра й и най-добрата й приятелка, а Виктория - с най-близките й приятели.

Накрая на предаването се проведе последната и най-емоционална церемония на розите. На нея се случи невероятен обрат. Първата роза отиде при Александра, но точно когато той я попита дали ще я приеме, Александра я отказа. Причината е, че е разочарована от това, че той е бил пасивен и не я е защитил предишната вечер, когато Виктория я залива с алкохол.

"Искам да ти кажа нещо. През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си, един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова няма да приема твоята роза. Въпреки всичко, ти благодаря за всичко, за всеки един момент, който ти ми даде тук.", каза Александра на Ергена.

"Не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото когато трябваше да застане до мен, той надгради отношенията с цвете", добави още тя.


"За съжаление, това не е моят човек, но това ще му помогне в бъдеще да направи някоя жена щастлива - неговата жена", категорична е тя.

Дениз и Виктория остават изненадани, но щастливи - "Не мога да повярвам, ощипи ме да видя дали сънувам".

Това, че е оставил Капитонова в предаването за Александра означава пасивност и липса на характер. В предаването остават Виктория и Дениз, които ще се борят за последната роза. На последния епизод в петък - 20 май, зрителите ще станат свидетели на финала на предаването, в който една от дамите ще получи ключът за сърцето на Виктор.

"Със сигурност вече на Виктор ще му е трудно. Късмет, Виктор!", каза Виктория.