Изпращат футболните ни национали в Израел, за да се научат на борбеност и дисциплина

icon
Sofialive.bg
Източник: Официален сайт на БФС

След срамната загуба от Литва насред София БФС обмисля нестандартни решения за справяне с кризата в националния ни футболен отбор.

“Като казваме нестандартни решения, нямаме предвид да назначим Хекимян за треньор на отбора, макар че някои журналисти си помислиха точно това. Обмисляме нещо по-сериозно - да изпратим футболистите в Израел за съкратен курс по военно обучение. Там ще се научат на труд и строга дисциплина. Може и в някоя акция срещу “Хамас” да участват, за да видят какво значи истинска битка” - съобщиха от БФС пред специалния ни кореспондент по срамните загуби.

Първоначално от футболната централа са обмисляли друг вариант - да забранят за 10 години достъпа на футболистите до дискотеки, но Борислав Михайлов е бил против.

Още: Недоразумение: Радев е заключен в Руската църква и не може да излезе пети ден

“Никое футболистко сърце не заслужава такава мъка. Нека бъдем човечни. И ние сме били млади, и ние сме щракали с пръсти по баровете. Нека измислим друго решение” - казал Боби на футболните старейшини, докато прокарвал пръсти през буйната си коса, а с другата ръка подпирал бутилка с триъгълна форма.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е предложил футболистите да бъдат изпратени пред парламента, за да нареждат жълти павета, но това бързо е било отхвърлено.

“Видяхме в Сливен какъв опит имаш с решаването на градоустройствени проблеми, айде няма нужда” - казал на Лечков друг старейшина.


Кризисната среща в БФС преминала с много такива откровени реплики, много бутилки били пресушени и много закани били отправени към лошия късмет, който е обсебил футбола ни. Накрая всички стигнали до извода, че много се уважават като личности и ще продължат напред въпреки Бербатов, който само се чуди как да размъти водата в родния футбол.

Още: Радев от Лондон: Това не е прощаване с кралицата, а специална траурна операция

 

Автор: Дон Базилио

 

 

Още: Слави Трифонов изтегля България от ООН заради таен запис на хан Аспарух