Пеевски влиза в “Ергенът”, прави ротация с Алек

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

След като работи толкова дълго за благото на родината и дори оглави ДПС, Делян Пеевски реши да си отдъхне за малко, научи нашият кореспондент по въпросите на почивното дело.

Корпулентният политик влиза в “Ергенът” за разтуха, а и за да чуе лично какви ги реди малката бъбрива Шехерезада, т.е. Наум Шопов.

На Пеевски е било предложено да стане съпредседател, демек съЕрген с Алек Младенов и двамата заедно да препитват дамите на дивана в градината, но депутатът категорично отказал.

Още: “Възраждане” - Варна поема към Гърция, за да освободи Ергена от опашката с жени

“Време е за ротация не само в правителството, но и в риалити предаванията. Ще пием мазно турско кафе с момичетата, докато те седят в скута ми, ще си приказваме и ще пращаме картички от Родос на моя приятел Христо Иванов. На Алек ще дадем поста външен министър на острова” - заяви пред развълнуваните репортерки едрият мъж.

Новината предизвика радостно вълнение у част от дамите, за които няма никакво значение кой е Ергенът, важното е да има финансови възможности. Дори се носи слух, че новият ерген няма да раздава рози, а апартаменти.

Не толкова позитивни обаче са морфичните резонанси, струящи от Сараите. Ахмед Доган изпрати на Пеевски писмо до остров Родос. В многозначителния текст, изпълнен с философски постулати, Доган пише:


“Пожелавам ти да намериш мярата на личното и еротичното с националното и европейското сексуално здраве. Знам, че го можеш!”

Още: Ще снимат “Под прикритие” в клуба на Нотариуса за по-голяма автентичност

Специалните служби вече са в Гърция, за да гарантират безопасността на новия ерген. Остров Родос е като под обсада заради сигнал, че клошар с прякор Червения пират иска да запали романтичното имение. 

 

Автор: Дон Базилио

 

Още: Радев и Пеевски се изправят в ММА двубой в зала Арена София на 8 март

Илън Мъск купи “Школо”, за да избира от базата данни имена за бъдещите си деца

Новият датски крал абдикира и отстъпи трона на Деси Атанасова

Новогодишната реч на Радев ще е на руски, Волгин ще свири на балалайка

Най-големите издънки на 2023 г. - част 2

Боби Михайлов се застъпи за МОЧА: Взимам бронзовите фигури в БФС, ще подсилят екипа ми