Радев и Пеевски се изправят в ММА двубой в зала Арена София на 8 март

icon
Sofialive.bg
Източник: Колаж/Actualno.com

Светът не можа да види ММА двубой между милиардерите Илън Мъск и Марк Зукърбърг, но България ще гледа мач между други двама мъже, които също са доста заможни.

На 8 март, за радост на всички жени, Радев и Пеевски ще излязат по шорти в Арена София, за да се разберат кой е по-по-най, научи нашият кореспондент по въпросите на бодибилдинга и партийното строителство.

Първоначалната идея е била мачът да се състои на 3 март, но Пеевски е отказал по две причини. Първо, на 3 март ДПС се чувства малко неловко и второ, най-вероятно партията на Радев ще се казва “Движение трети март”, така че датата облагодетелства президента.

Още: Илън Мъск купи “Школо”, за да избира от базата данни имена за бъдещите си деца

„Диктатурата на мистър Кеш свърши. Той излезе, каза, че ще прави партия. Чакам го на ринга в залата”, заяви Пеевски, който от днес започва двуразови тренировки.

„Аз няма да коментирам г-н Магнитски. Той иска да опитоми президентската институция, но това няма да стане“, отвърна президентът и отиде да прави коремни набирания в едно военно поделение.

Зевзеците вече нарекоха двубоя “Танго и Кеш” по аналогия с едноименния филм, а ние проверихме кой ще плати наема на Арена София. Оказа се, че двамата левенти ще платят изцяло… кеш. Единият, за да покаже, че не му пука от прякора, който му лепнаха, а другият - защото е санкциониран, няма кредитни карти и не може да извършва банкови операции.


Съдия на двубоя ще бъде Деси Атанасова, която до 8 март ще е натрупала доста стаж в Конституционния съд, така че ще се справи и с тази задача.

Още: Новият датски крал абдикира и отстъпи трона на Деси Атанасова

Най-нещастен от цялата история е Бойко Борисов, който на 8 март ще изгуби вниманието дори и на лели ГЕРБ. А най-щастлив е Джевдет Чакъров, който при един по-краен развой на мача може от кандидат-съпредседател на ДПС да се окаже кандидат за цял председател.

 

Автор Дон Базилио

Новогодишната реч на Радев ще е на руски, Волгин ще свири на балалайка

Най-големите издънки на 2023 г. - част 2

Боби Михайлов се застъпи за МОЧА: Взимам бронзовите фигури в БФС, ще подсилят екипа ми