Ще снимат “Под прикритие” в клуба на Нотариуса за по-голяма автентичност

icon
Sofialive.bg
Източник: БНТ

Новият сезон на сериала “Под прикритие”, довел до разцепление сред творческия екип, ще се снима в частния клуб на убития Мартин Божанов-Нотариуса, научи нашият кореспондент по въпросите на изкуството, прикриването и… още нещо.

Целта на снимките в клуб SS, което означавало "съдебни съмишленици" или "съдебно съдействие", е да се постигне по-голяма автентичност при художественото представяне на ъндърграунд обществото. Проектът има нужда от това, тъй като основните сценаристи отказаха да продължат работа по сериала.

За да не се засегне обаче някой, в сериала клубът няма да се казва SS, а ще носи напълно измисленото и несъществуващо в реалния свят име “Джуджета SS”.

Още: Радев и Пеевски се изправят в ММА двубой в зала Арена София на 8 март

Нашият кореспондент научи и детайли за сюжета на телевизионната кримка.

Младата и симпатична юристка от Силистренско Бесислава Ат. пристига в София с амбицията за голяма кариера. За жалост, тя попада в обкръжението на Куката, Макарата, Маркуча и други лоши хора. Те я подлъгват да заработи в клуб “Джуджета SS”, където има много юристи и тя ще може да натрупа нужния й юридически опит.

Впоследствие на Бесислава й се случват разни неща, които няма да описваме, тъй като са 18+. Те обаче й помагат да направи шеметна политическа кариера. Нещата вървят добре, но един ден собственикът на клуба загива, докато мие прозорците на жилището си, намиращо се на 8-ия етаж.


При опит да изтрие записите от камерите Бесислава, без да иска, изпраща файловете към платформата “Школо” за голяма радост на тийнейджърите. В паниката си тя отваря касата на клуба и решава да вземе каквото може, но се оказва, че вътре има само ваучери на ДАНС за пазаруване в супермаркета.

Още: Илън Мъск купи “Школо”, за да избира от базата данни имена за бъдещите си деца

Бесислава получава силно главоболие, пие два Нурофен-а, качва се в луксозен автомобил, в който звучи чалга, и отпрашва с висока скорост.

 

 

Автор Дон Базилио

Още: Новият датски крал абдикира и отстъпи трона на Деси Атанасова

 

 

 

 

Още: Новогодишната реч на Радев ще е на руски, Волгин ще свири на балалайка

Най-големите издънки на 2023 г. - част 2

Боби Михайлов се застъпи за МОЧА: Взимам бронзовите фигури в БФС, ще подсилят екипа ми