“Възраждане” - Варна поема към Гърция, за да освободи Ергена от опашката с жени

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Миналата седмица “Възраждане” - Варна се притесни, че американски войници са блокирали бензиностанция в Шумен и не искали да платят дизела на четвърта колонка.

“Екип на Възраждане - Варна потегля към мястото, за да освободи бензиностанцията (която впрочем е австрийска - бел.ред.)от чуждите окупационни сили и да ги накара да си платят горивото” - алармираха тогава от родолюбивата партийна организация в американската социална мрежа Фейсбук.

Днес от партията потеглят към Гърция, научи нашият кореспондент по въпросите на окупацията, опашките и дизела.

Още: Ще снимат “Под прикритие” в клуба на Нотариуса за по-голяма автентичност

Партийните деятели се насочват към остров Родос, за да освободят Ергена от едноименното предаване, който е блокиран от опашка жени, чакащи за 5-минутен разговор на диванче зад храстите и евентуално роза в края на вечерта.

“Това пошло предаване е продукт на прогнилата западна култура. То развращава и учи младите на преклонение към западния начин на живот” - се казва в манифеста на борците за независимост.

Патриотите са напълнили багажниците на колите с храна, за да не дават пари на омразната гръцка икономика и да не им се налага да докосват гнусните банкноти, наречени “евро”. По същата причина те са натоварили в колите и туби с гориво. По този начин ще избегнат колонките с дизел (особено тези с номер 4), които в Гърция са още по-опасни, защото там има много повече американски войници.


В момента сред НЕсимпатизантите на “Възраждане” тече дискусия във Фейсбук кога да кажат на патриотите, че предаването е заснето още есента и няма смисъл от този кръстоносен поход. Някои са на мнение, че не трябва да им се казва, за да видят и те малко свят.

Още: Радев и Пеевски се изправят в ММА двубой в зала Арена София на 8 март

“Нека излязат поне веднъж от България. Нека видят, че морето в Гърция не хапе” - призовават инакомислещите, които “Възраждане - Варна” нарече миналата седмица “розови тролове”.

 

Автор: Дон Базилио

Илън Мъск купи “Школо”, за да избира от базата данни имена за бъдещите си деца

Новият датски крал абдикира и отстъпи трона на Деси Атанасова

Новогодишната реч на Радев ще е на руски, Волгин ще свири на балалайка

Най-големите издънки на 2023 г. - част 2

Боби Михайлов се застъпи за МОЧА: Взимам бронзовите фигури в БФС, ще подсилят екипа ми