Актрисата Елен Колева с драматично признание (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Elena Kalevska/Facebook

Актрисата Елен Колева повдигна завесата около любовния си живот и разясни спекулациите дали има човек до себе си. Откровенията Колева направи в интервю за NOVA, в което не се притесни да говори за трудни житейски теми.

"Любовите ми бяха изключително драматични, тежки, разтърсващи, пречистващи и трансформиращи. Нито един от мъжете в живота ми не остана до мен. Те не бяха мъже за дълъг път. Случвало ми се е много пъти да се чувствам самотна във връзките си", споделя Елен. Тя добавя, че всичко, което някога е обичала и е било близо до сърцето ѝ - хора и професия, вече е загубено за нея.

Актрисата говори още за скандалното си минало: "Елен Колева беше идеалният продукт – мъже, скандали, мъжемелачка. Сега обаче жълтата преса издъхва. Уважавам своите врагове, защото те се оказаха мои учители. Благодарение на мъжете в моя живот аз станах доста силна. Няма кой да ме спре и сломи."

Що се отнася до филмовата ѝ кариера и защо не сме я гледали скоро, Елен Колева споделя, че неин учител, с когото е била във връзка, е спомогнал киното за нея вече да е несъществуваща  професионална сфера: "За мен вратите на киното се затвориха твърде рано. В тази професия има много завист, просто станах трън в очите на определени хора. Един от учителите ми, с когото имах връзка, се погрижи за това."

Вижте повече във видеото: