Продължават ли да живеят луксозно пиленцата от Монако? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Свидетели сме на огромна инфлацията в света, която за съжаление, засегна и България. Тя скочи до рекордни нива през последната година, а Франция вече е приблизително 6% и продължава да се увеличава. През юли Макрон обяви закони и мерки за пестене на електроенергия и помоли всеки един гражданин да спазва тези рестрикции.

Нина Димитрова, по-известна като "пиленцето от Монако", каза пред камерата на "На фокус с Лора Крумова", че животът й с мъжа й Борислав не се е променил много.

"Въпреки инфлацията, която засегна цял свят, кризата след войната в Украйна, това на нас не ни повлия. Продължаваме да водим същият луксозен начин на живот като преди 4 години", допълва тя.

"Ние не се лишаваме от консумация на ток, на вода или какво ли не. Живеем в супер Кан, който знае какво е Кан, живеем във ВИП прайвът резидънс, наемите са много високи, но ние не се лишаваме от нищо", хвали се още Нина Димитрова.

"В България се прибираме само по бизнес и след това се връщаме тук, където е нашето истинско място - мястото, където станахме известни – на Френската ривиера", допълва съпругът й.