Митко от "Фермата" отговори на най-задавания въпрос след "Смени жената" и показа новата си (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Инстаграм

Тик-ток и Интернет звездите "Пиленцата от Монако“ Боби и Нина, нашумяха отново с участието си в „Смени жената“, но и семейството на Митко – Димитър Господинов – Гуспа изобщо не е неизвестно. Помним Митко от участието му в първи сезон на аграрното предаване „Фермата“. Там той направи трудно, но много искрено признание и каза коя е най-голямата му болка – заболяването на сина му (церебрална парализа) и че той е мотивацията му да участва в шоуто.

Сега в епизодите на „Смени жената“ видяхме същото сплотено семейство с вече пораснал прекрасен син и красива малка госпожица. Оказа се обаче, че епизодите са били снимани януари 2020 година - точно преди пандемията и от тогава има промяна и в неговото семейство, за която зрителите не останаха безучастни и поискаха обяснение. Димитър призна, че е заливан от стотици съобщения и най-накрая реши да отговори на най-задавания въпрос:

"Поради стотиците съобщения относно участието ни в “Смени жената” и всички статии из социалните мрежи и канали, искам да се обърна към всички, които се интересуват от моя личен живот и този на децата ми. Епизода беше заснет преди 2 години в началото на 2020г. От тогава се случиха много неща в личен план и с Мая към днешна дата сме разделени.

Въпреки това ние имаме прекрасни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща кауза и цел в живота. С този пост не търся никаква дискусия или съпричастност, както и неразбиране или отхвърляне. Вярвам обаче, че всеки има право на избор и днес и двамата сме щастливи с хората до себе си и живота, който живеем. Ивко и Криси са неотлъчно до нас, подкрепят ни и ни обичат, както и ние тях, а това е най-важното за мен и нея.

Благодарим за прекрасните думи и пожелания и се надявам да продължаваме да търсим доброто в хората, независимо кои са те, какъв пример дават и колко добър е той.", категоричен е той.

По думите му двамата с Мая са тръгнали в различни посоки с нови партньори, но и че и двамата са повече от щастливи. Зрителите на „Смени жената“ коментират, че съжаляват за раздялата, защото от екрана са видели едно работливо и отдадено един на друг семейство, за което децата са на първо място. Въпреки всичко това откровение на Димитър беше прието повече от добро и в момента продължава да събира голяма подкрепа от последователите му.

Ето коя е жената до Димитър Господинов - Гуспа обаче. Оказва се, че не са от кратко заедно и дамата е в повече от прекрасни отношения с двете му деца. Заедно обикалят красиви места и заснемат невероятни моменти от съвместния им живот. Изглеждат повече от щастливи и няма снимка, на която чрез коментар или надпис да не намекнат, че искат да бъдат завинаги заедно: