Гала шокира фенове с интересно признание

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Гала има опит в телевизията над 10 години като водеща на различни предавания, а "На кафе" се утвърди като емблема на сутрешна рубрика, подходяща за прелистване на първото списание и изпиването на първото кафе рано сутрин.

Наскоро тя реши да отговори на въпроси на свои фенове в своите социални мрежи, като един от въпросите бе как се поддържа толкова добре, че да изглежда доста по-млада за своите над 50 години. Отговорът на водещата направо шокира аудиторията. Ето го и него:

"Мечтаех да съм цветарка, не съм амбициозна и, честно казано, не ме е страх от старостта, знам, че все някога ще дойде. Това е привилегия да остаряваш."

"И до ден-днешен съм доста несигурна в себе си. Винаги се съмнявам дали се справям, добра ли съм, никога не съм разчитала на това, че съм сексапилна, и не се виждам с такива очи", смята плевенчанката. Единственото, което физически Гала не си харесва, е носът. "Не съм се замисляла какво бих променила в себе си, но може би... носа. Имам моменти, когато не се чувствам добре в кожата си, тогава дори не ми се излиза, но има и моменти, когато се харесвам. Суетен човек съм, но не съм екстравагантна", споделя още водещата.