Какви виртуални спортове може да се гледат в популярния букмейкър Bet365?

icon
Sofialive.bg

Виртуалните спортове са еднa все още малко позната хазартна ниша, но пък за сметка на това, бързо развиваща се и с огромен потенциал. Интересът към този тип залози нараства с всяка изминала година и все повече потребители обръщат внимание на тази възможност в Bet365. Особено най-върлите спортни запалянковци, които усещат липсата на адреналин, когато сезонът свърши, и обръщат поглед към срещите, които се разиграват под формата на компютърни игри. 

Това е иновация, която подтикна редица букмейкъри по света и у нас да преосмислят своите каталози и да се постараят да предложат на потребителите си нов начин за забавление. 

 

Какво представляват виртуалните залози и защо потребителите ги харесват? 

Основните предимства на виртуалните спортове е, че срещите при тях са кратки и много скоро, след като сте направили залог, разбирате дали сте спечелили, или не. Ето защо светът на виртуалните спортове е свят, който ви позволява да залагате денонощно, а играчите в него не се изморяват и нямат нужда от почивка. 

Нещо повече, двубоите се генерират от софтуер, на който не може да бъде повлияно и всичко зависи от късмета ви и взетото от вас решение. Състезанията могат да бъдат проследявани в реално време, което допринася за цялостната емоция от преживяването. Преди самите вие да започнете да залагате, може да проследите няколко състезания/мачове и да видите кои залози се оказват най-успешни, за да си изградите стратегия за игра. 

 


Какви виртуални спортове можете да откриете в платформата на Бет365 и какви залози можете да правите? 

Това са въпроси, които безспорно вълнуват всеки играч, който веднъж вече е проявил интерес към този тип забавление. Виртуалните спортове се намират в спортната секция на Бет365, а разнообразието, което се предлага там, ще изненада дори най-опитните хазартни потребители. Убедете се сами!

Конните надбягвания изключително много наподобяват истинските такива. Играчите имат възможност да избират между 10 коня, а залозите са най-често за краен победител или за подредбата на челните 3 места. Много подобни на конните надбягванията са състезанията с хрътки, като при тях шансът за печалба е по-голям, защото броят на кучетата е по-малък. 

Не повече от 3 минути - точно толкова продължава един виртуален футболен мач. Тази дисциплина се отличава със страхотна графика, която създава усещане за реалистичност. Пазарите тук са доста разнообразни, като повечето от тях отразяват възможностите за залози в истинските мачове. Няма да учудим никого, може би, като кажем, че именно виртуалният футбол е дисциплината, която предизвиква най-сериозен интерес сред потребителите, но и другите виртуални спортове съвсем не са за подценяване.

Освен всичко изброено до тук, в сайта на Бет365 са се погрижили всеки да открие нещо за себе си и в тяхната виртуална секция намират място още моторни спортове, американски футбол, спидуей, дартс, тротинг, колоездене и крикет. Какво разнообразие, нали? 

Готови ли сте опитате нещо изцяло ново? Искате ли да пробвате късмета си по непознат и нов начин? Виртуалните спортове са точно за вас, а платформата на Бет365 ви предлага възможности, които не са за изпускане. Спортовете може да са виртуални, но печалбите, които бихте могли да грабнете, са напълно реални. Но не забравяйте - виртуалните спортове са създадени единствено и само с цел да ви носят забавление и удоволствие от играта.